fbpx

OSVH

Onderwater-Sport-Vereniging Hilversum

Snorkelen bij OSVH

 

Snorkelen is het begin van alle onderwatersporten.

Snorkelen_OSVHAls je het snorkelen goed beheerst, vereenvoudigt de deelname aan andere onderwater activiteiten aanzienlijk. Kortom: Als je goed kan snorkelen, Voel je je als een vis in het water.

OSVH biedt daarom dan ook een uniek opleidingstraject voor volwassenen en jeugd, Gebaseerd op de richtlijnen van de Nederlandse Onderwatersport Bond.

Tijdens de snorkelopleidingen leren we je hoe je met een duikmasker, een snorkel en zwemvliezen kan zwemmen. Je leert met welke sprongen je veilig het water in kunt gaan, hoe goede hoekduiken te maken en je zult in staat zijn om je duikmasker snel weer op te zetten als hij af gaat. Je leert onder water communiceren (gebaren-taal) en je leert hoe je de druk van je oren moet halen tijdens het onder water gaan (Klaren).

Snorkelen_reddend_zwemmenBen je een goede snorkellaar geworden, dan kan je ook snel en gemakkelijk doorstromen naar de andere activiteiten binnen onze club. Volgens ons stappenplan en met veel aandacht voor veiligheid, leiden wij je op tot een uitstekende onderwatersporter. Of het nu het OWH, OWR of het Sportduiken is, bij ons begin je met een gedegen opleiding.

Al met al, telkens weer is de onderwater wereld een leuke, leerzame, fascinerende en spannende belevenis.

Wij als OSVH hebben een uitgebreid programma voor je samengesteld en nodigen je uit om er aan deel te nemen.

Neem een proefles en kom eens kijken, het is echt de moeite meer dan waard.

Heb je interesse, geef je dan op. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Instagram logo 2FacebookTwitter Youtube

Inloggen