fbpx

OSVH

Onderwater-Sport-Vereniging Hilversum

Onderwaterhockey wedstrijddag 13-12-2009

De derde speeldag was weer een mooie hockeydag.

Als 1ste hadden we de wedstrijd tegen het nationale damesteam. Ze maakten het ons erg lastig, dit kwam zeker doordat de dames erg goed en gegroepeerd speelden. We konden in ieder geval wel lekker snel het eerste punt scoren en dit gaf ons het vertrouwen. De dames maakten het ons erg moeilijk omdat als je de puck had, je zeker 3 dames om je heen had om hem af te pakken. Ons voordeel was dat we goed rond speelden en een lekker lang schot hadden waardoor we minder bodemtijd nodig hadden voor een goed resultaat.
Aangezien we zelf geen wissels hadden en de dames wel 4, was de tweede helft nog lastiger, maar toen het eindsignaal klonk was de stand 6-3 voor ons. Een mooie uitslag.

De 2de wedststrijd was tegen Baramoenda 3. We waren nogal kapot van de eerste wedstijd tegen de dames en dachten dat het een zeer zware wedstrijd zou worden omdat Baramoenda de teams had opgedeeld en ze er zeker een paar hoofdklassers hadden opgesteld. Gelukkig viel dit erg mee en konden we ons doel schoon houden. Dit kwam vooral doordat de achterhoede goed mee naar voren ging en zo een vroege uitbraak in de kiem kon smoren. Ook werd er goed rond gespeeld. Na het laaste signaal was het 7-0 en we hadden dus weer gewonnen.
Een speciaal compliment was er voor Celien die "de jinks" weer vele keren schitterend uitvoerde en zelfstandig vanaf een heel eind voor het doel de laaste verdediger, met deze mooie beweging, in de luren legde en simpel kon scoren.

Hierna hebben nog een wedstijd tussen het damesteam en GOV2 gescheidst. Dit was een erg spannende wedstijd maar GOV2 trok aan het langste eind en won met 6-5.

Op naar de volgend wedstrijden zondag 17 januari 2010.

{joomplu:95}

Henk