fbpx

OSVH

Onderwater-Sport-Vereniging Hilversum

Onderwaterhockey wedstrijddag 17-01-2010

De eerste wedstrijden van 2010 zijn weer een feit.

Wij begonnen met een scheidsrechters beurt  van de teams OSV Piranha tegen TRB-RES. Deze pot werd gewonnen door TRB-RES die met acht spelers waren te opzichte van OSV Piranha die helaas maar 5 spelers op konden stellen. Onze eigen wedstrijden waren tegen deze clubs dus het handig om te zien hoe ze speelden.

De 1ste wedstrijd die we speelden was tegen OSV Piranha, zoals eerder vermeldt met 5 personen en wij met 6. Met een mannetje meer konden we goed het speelveld gebruiken. Onze tactiek was om dit uit te buiten door achterin veel rond te spelen en veel zwemmen met de puck. Na twee speelhelfden wonnen we met 14-0.

De 2de wedstrijd was een stuk lastiger tegen TRB-RES. Dit team had 8 speler en dus 2 wissels en dit keer waren we dus in het nadeel. Het werd een erg fysieke wedstrijd waarbij er verschillende spelers van beide partijen 2 minuten op het strafbankje plaats mochten nemen. Het kwam zelfs voor dat we maar met 4 spelers in het veld lagen tegen de 6 van TRB_RES. Toch hielden we de nul wat een compliment is voor alle spelers is. Na een vrije puck van Hans, uit het boekje (een tunnetje maken met 3 spelers), werd de eindstand op 5-0 bepaald. We hadden weer gewonnen.

{joomplu:95}

 

Henk.