fbpx

OSVH

Onderwater-Sport-Vereniging Hilversum

Onderwaterhockey wedstrijddag 07-02-2010

Wederom was een mooie zondag aangebroken waarop we naar het KNVB Sportcentrum in Zeist mochten afreizen om te gaan OnderWaterHockeyen.

De 1e wedstrijd was tegen HeidePiranha’s, een fanatiek team waarbij de gemiddelde leeftijd iets lager lag dan bij ons. Dat was goed te merken bij de start, ook omdat ze nog twee extra wissels hadden.

Daarbij kwam ook nog eens dat al onze 6 spelers aan het bijkomen waren van een behoorlijke verkoudheid, hoestend en proestend begonnen we de wedstrijd. HeidePiranha’s heeft een mooie speeltechniek en ze waren ook snel, maar gelukkig hebben wij van team OSVHilversum veel wedstrijdervaring. Dit resulteerde in een ruststand van 8-1 in het voordeel van OSVHilversum. Onze opstelling zorgde ervoor dat we ook in de tweede helft met snel spel de puck konden opvangen, rondspelen en dan over de flanken direct de spitsen aansturen om te gaan scoren. De eindstand bedroeg 14-1.

De 2e wedstrijd was afgelast, echter hiervoor werd een vriendschappelijke wedstrijd tegen het Damesteam ingelast.

Geheel ontspannen begonnen wij aan deze wedstrijd, al snel viel het vriendschappelijke karakter weg door een buitenproportionele beslissing van een dwalende scheidsrechter tegenover onze topscorer. De eindstand van deze ingelaste vriendschappelijke wedstrijd tegen het Damesteam werd bepaald op 5-1 in het voordeel van OSVHilversum.

{joomplu:94}

 

Robert