fbpx

OSVH

Onderwater-Sport-Vereniging Hilversum

Onderwaterhockey wedstrijddag 14-03-2010

We wisten dat we Hans moesten missen dus hadden we 2 oud (in de goedezin van het woord) spelers uit de uit- en thuis competitie gevraagd om nog één keer mee te doen en van hun ervaring te  kunnen genieten. Deze toppers zijn Jos van der Kolk en Johan Jansen. Gelukkig hadden ze hun spelerspassen nog en konden ze zonder problemen aan de competitie mee doen.

De eerste wedstijd was tegen GOV 2. Wat roestig begonnen we aan de eerste helft. We niet slecht maar aan een enkele fouten van onze kant was het genoeg voor de snelle spitsen van GOV 2 om onze defensie te peneteren en 3 goals in de te scoren. Wij stonden helaas nog met legen handen.
De tweede speelden beter en  konden we behoorlijk druk zetten en er werd één keer gescoord. Helaas scoorden zij weer drie keer waardoor de eindstand 6-1 bepaald.

De tweede wedstrijd was tegen TRB_RES (uit Tilbrug). Een harde maar ook zeker een faire wedstrijd. Iedereen van het team was nu goed ingezwommen en liep het met de nieuwe (oude) spelers een stuk soepeler en konden elkaar, in het spel, beter vinden. Na twee speelhelfden was het 4-2 voor ons en we hadden gewonnen.

Op naar de laatst speeldag.

{joomplu:93} Henk