fbpx

OSVH

Onderwater-Sport-Vereniging Hilversum

Onderwaterhockey wedstrijddag 25-04-2010

Voor vandaag staan er 3 wedstrijden gepland in Zeist. Het is de laatste reguliere speeldag van het seizoen!

Gezien de huidige stand in de competitie maakt het niet meer uit of we winnen of verliezen, we zijn de eeuwige 2e! Een flinke opgave 3 wedstrijden op de laatste speeldag, maar we gaan met veel plezier naar het zwembad. Eenmaal aangekomen blijkt dat Manta2 heeft besloten de inhaalwedstrijd niet te willen spelen. Dit bericht heeft Hilversum niet bereikt, maar we focussen ons op de resterende 2 reguliere wedstrijden.

 De 1e wedstrijd is tegen OSV Piranha, de 2e wedstrijd zal tegen HeidePiranha's zijn. Een hoop Piranha's in het water. Bij het inzwemmen valt op dat beide tegenstanders snel zijn, ze zien er ook gevaarlijk uit. Net echte Piranha's! OSV Piranha speelt snel en heeft een goede techniek, maar Hilversum weet de gelederen gesloten te houden. De tussenstand is 6-0. De 2e helft wordt het zwaarder voor beide teams, er is nog 1 snelle uitbraak van de Piranha's wat direct leidt tot een tegendoelpunt. De eindstand is 9-1.

 De 2e wedstrijd is tegen de HeidePiranha's. Snelle spelers, snelle zwembroeken imponeren flink. Bij Hilversum is iedereen ondertussen wakker en zijn de spiertjes warm gezwommen. Het grootste deel van de wedstrijd liggen we op de helft van de tegenstander. Er zijn een aantal hele mooie passes en ook een paar enorme missers. De mooiste pass was van Barend, vlak voor 't doel... en toen doelpunt!

Dit gebeurde nog een aantal keer, de eindstand 7-0 voor Hilversum.

{joomplu:94} Robert