fbpx

Vereniging

 

In verband met Corona kunnen de zwembad activiteiten helaas geen doorgang vinden.

Gelukkig kunnen de opleidingen (theorie) wel digitaal op afstand gedaan worden.

 

CONTACT:
Voor algemeen contact kan dit via een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

VOORZITTER: Clement Roest - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - (+031 )
SECRETARIS: Jeroen Brandenburg - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - (+31 )
PENNING MEESTER: Jan van Vliet - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KASCONTROLE:
Wisseld 2 jaarlijks

MATERIALENBEHEER:
Clement Roest - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ONDERWATERHOCKEY:
Johan Jansen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - (+31 35 685 73 37)
Henk Wijmans - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ONDERWATERRUGBY:
Jan van Vliet - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeroen Brandenburg - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TRAINERSGROEP:
Ilona van den Brink (2*I) (Hoofdtrainer) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Johan Hendriks (2*I) (+31 36 534 23 88) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bart Ruisch (2*I) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruud ten Hove (2*I)  (+31 6 43 96 66 76) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BLUB REDACTIE:
vacant, tijdelijk bestuur

PR:
Vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WEBSITE/FORUM:
Henk Wijmans (webmaster/moderator) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Martin de Reuver (webmaster/moderator) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ADVERTENTIES:
Redactie, Tarieven op aanvraag

EVENEMENTENCOMMISSIE:
Vacant

AVG:
Secretariaat - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Martin de Reuver - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB):
Landjuweel 62, 3905 PH  Veenendaal
Telefoon: +31 318 559 347
Website: www.onderwatersport.org
OSVH Lidmaatschapnr: 106

Zwembad:
Elke woensdag van 20:00 tot 21:30 uur (ook tijdens vakanties).
Zwembad de Lieberg, Jan van der Heijdenstraat 170, 1221 EM Hilversum Tel: +31 35 683 09 54

Contributie:
De contributie per jaar is €168,-*, in een keer of in twee keer €83,- te betalen. (Bij volledige betaling voor 15 januari van het hele jaarbedrag krijg je €12,- korting). Bij aanmelding later in het jaar is de resterende contributie per maand €14,00. We rekenen per kalenderjaar, dus je betaalt vanaf het moment dat je lid wordt tot en met 31 december. In november krijg je een acceptgiro voor het volgende jaar.
- Rekening OSVH: 35 69 275 t.n.v. t.n.v. onderwatersportvereniging Hilversum OSVH te Hilversum.
*Let op! Als nieuw lid wordt een borg van €40,- gevraagd.

Free Joomla! templates by Engine Templates